Home > Navodilo uporabe
Murexin AG
Pogoji uporabe
Pri uporabi teh internetnih strani se strinjate z naslednjimi pogoji uporabe. Pridržujemo si pravico do občasnega aktualiziranja. Prosimo,da redno preverjate pogoje uporabe zaradi sprememb.

Varstvo osebnih podatkov
Vsi osebni podatki, pridobljeni na internetni strani podjetja Murexin, bodo shranjeni in obravnavani izključno za vaše individualno svetovanje, pošiljanje podatkov o izdelkih ali za razgrnitev ponudb naših storitev. Murexin zagotavlja, da bomo vaše podatke obravnavali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Avtorske pravice
Vse pravice pridržane. Besedila, slike, slušne in video datoteke, kot tudi njihova razvrstitev na Murexinovih internetnih straneh, pripadajo avtorskim pravicam podjetja Murexin AG. Reprodukcija ali predvajanje celote in posameznih delov ni dovoljena brez pisnega soglasja podjetja Murexin. Nekatere internetne strani vsebujejo vsebine, ki so last nekoga drugega.

Odgovornost
Internetna stran je bila skrbno izdelana. Kljub temu podjetje Murexin ne more jamčiti za pravilnost in točnost vsebovanih informacij. Murexin izključuje vsakršno odgovornost za škodo, ki je direktno ali indirektno nastala z uporabo te internetne strani, kolikor ta ne temelji na nameri ali grobi malomarnosti podjetja Murexin.

Murexin ni odgovoren za vsebine eksternih linkov oz. za vsebine smešnic in klepetalnic.

Piškotki
Piškotki so zaporedja besedilnih podatkov, ki so prenesena v datoteko s piškotki brskalnika na trdem disku vašega računalnika, da vas lahko prepoznamo kot ponovnega obiskovalca. S piškotki lahko spletno mesto hitreje prilagaja vsebino vašim specifičnim interesom. Večina večjih spletnih mest uporablja piškotke. Na podlagi piškotkov vas ni mogoče identificirati.

Piškotek navadno vsebuje ime domene, iz katere izhaja, »življenjsko dobo« piškotka in številsko vrednost (ki je praviloma naključna enolična številka). Z nastavitvami brskalnika lahko določite, ali so piškotki dovoljeni ali ne. Če piškotke deaktivirate, v določenih primerih ne boste mogli več uporabljati vseh interaktivnih funkcij našega spletnega mesta.

Piškotke, ki so odloženi v mapo s piškotki brskalnika, lahko zlahka izbrišete.
Storite naslednje, če uporabljate Raziskovalca (Explorer):
Odprite Raziskovalca (Explorer).
V vrstici s simboli kliknite Iskanje (Search).
V iskalno polje Mape in datoteke (Files and folders) vnesite »cookie«.
V polje Išči v (Search in) vnesite Moj računalnik (My Computer).
Kliknite Išči (Search).
Dvokliknite najdeno mapo.
Izberite datoteko piškotkov.
Na tipkovnici pritisnite tipko Delete.
Če ne uporabljate Raziskovalca (Explorer), v meniju »Pomoč« izberite možnost »Piškotki«, da ugotovite, kako dostopati do mape s piškotki.