Home > Home
Murexin AG

KEMA - MUREXIN, povezani. To drži. 

 

Leto 2019 prinaša na slovenski trg nove dimenzije za blagovni znamki KEMA in MUREXIN, saj od 1. januarja 2019 naprej, trženje in nastop obeh znamk poteka pod eno streho. Preplet dveh prepoznavnih blagovnih znamk, starih več kot 60 let, specializiranih za t.i. izdelke gradbene kemije, prinaša odlične dopolnitve prodajnega programa na obeh straneh in je kot tak odlična podlaga za prihodnjo rast. 

Tudi naša skupna filozofija se ne omejuje zgolj na klasično proizvodnjo gradbenih materialov, ampak temelji na inovativnem pristopu pri ustvarjanju celovitih gradbenih rešitev in tehničnem svetovanju na terenu. Ob skrbi za kakovost nenehno iščemo najboljše načine za zadovoljstvo uporabnikov z zagotavljanjem raznovrstnih, učinkovitih in fleksibilnih produktov za gradnjo.

Z uporabo medsebojnih sinergij in enotne prodajne politike je cilj obe blagovni znamki narediti še bolj prepoznavni, predvsem pa, kljub že zavidljivi kvaliteti in uporabnosti, strmo napredovati. Pot na katero se podajamo z vami, pa je naša skupna. Za sabo boste puščali sled uspešnih graditeljev in ponosni boste, ker vam bo uspelo več in bolje kot vaši konkurenci. Ker boste uporabili dobre materiale in preverjene rešitve, je vaš uspeh zagotovljen.
Blagovni znamki KEMA in MUREXIN se na tržišču od drugih ne razlikujeta zgolj zaradi svojih proizvodov, temveč tudi zaradi različnih storitev, ki jih nudimo svojim kupcem in partnerjem. Tukaj igra pomembno vlogo naša najpomembnejša lastnost: zanesljivost. Bodisi v obliki kakovosti naših proizvodov, zanesljivi dobavi, fleksibilnosti ali hitrem odzivu na povpraševanja – vse to nas dela takšne, kakršni smo: To drži.