Skip to content
Murexin Forschung und Entwicklung
Murexin Labor

Prosta delovna mesta

Trenutno nimamo prostih delovnih mest, z veseljem pa sprejmemo vaše ponudbe za zaposlitev.

Moja kariera pri Murexinu.

Skupaj ustvarjamo visokokakovostne izdelke in rešitve. To je tisto, kar nas drži skupaj.

Vsak izmed nas se zavzema za visoko kakovost izdelkov Murexin. Zaupanje, učinkovitost, odgovornost, stabilnost, izkušnje in povezanost niso le primarne vrednote v razvoju in proizvodnji – so tudi osrednje teme našega skupnega delovnega življenja. Nadaljnje usposabljanje je del tega, najpomembnejši pa je ekipni duh. Cenimo kreativne nove ideje. Delo in družina sta združljiva. Delati skupaj pomeni dajati in jemati. To nas drži skupaj.

PONUJAMO VAM

Stabilnost

Visoka nosilnost in široke možnosti uporabe naših izdelkov omogočajo njihovo zanesljivo uporabo v vseh možnih pogojih. Ta trdna dejstva nam prinašajo odličen sloves. Nenazadnje pa je tu naša izjemna kakovost: tako vzdržujemo in ohranjamo odličen odnos med dobaviteljem in stranko.

Izkušnje

Pri Murexinu smo ponosni na naše sposobnosti. Vemo, kako to deluje. Naše podjetje že desetletja razvija izdelke in vsak inovacijski postopek postane del naših izkušenj. Preden naše izdelke in storitve ponudimo strankam, jih do potankosti raziščemo, razvijamo in testiramo.

Učinkovitost

S kompaktnim delovanjem ohranjamo nizke fiksne stroške in poštene cene. Hitro se odzivamo in prilagajamo spreminjajočim se zahtevam trga. Naši izdelki izstopajo zaradi ekonomične uporabe materialov in visoke učinkovitosti.

Povezanost

S strankami ohranjamo verodostojen partnerski odnos – od svetovanja do dostave. Ponujamo celovito storitev, zanesljivo kakovost, transparentnost, odprtost in resnost – vse, kar lahko pričakujete od dobrega partnerja.

Odgovornost

Le sobivanje človeštva in narave zagotavlja prihodnost našega sveta in našega podjetja. Zato uvajamo višje standarde kakovosti in izpolnjujemo okoljske zahteve kakor hitro je mogoče. Z naše izdelke vedno uporabljamo okoljsko kompatibilne sestavine in zagotavljamo, da so med uporabo neškodljive.

Zaupanje

Vsakdo se lahko zanese na največjo možno varnost v čisto vsakem procesu v podjetju, na zdravstveno in okoljsko združljivost izdelkov in tudi njihovo izjemno obstojnost. Zaupate lahko izvirnim izjavam o kakovosti, nepodkupljivim potrdilom in nenazadnje besedam naših zaposlenih, njihovim izkušnjam in sposobnostim.

Murexin Forschung und Entwicklung

#mojakarierapriMurexinu

#pravakemija

Ni mi mar za hitre rezultate. Delam za cilj in uživam v raziskavah. Zaradi tega nisi domišljav, ampak odločen. Učinkovitost je zelo pomembna. Na začetku se rodi ideja za nov izdelek. Lahko jo da stranka preko produktnega vodje, nastane na podlagi izkušenj v laboratoriju ali jo oblikujejo trendi na trgu. Pomembno je to: nekaj se mora dogajati in doseči rezultat, ki drži. To je pomembno nam pri Murexinu.

Murexin Labor

#nepotrebujemnavigacije

Moj položaj se hitro spreminja, ves čas se premikam po prostoru in se povsod znajdem. Vem, kaj spada kam; ko se dogaja veliko stvari, se včasih mora vse odvijati hitro. A ne morem se za vedno voziti naokoli in tega mi ni treba početi. Premikam se po najmanjšem prostoru in moram biti sposoben delati natančno. Brez vprašanja. Točno tako je pri meni. In kar mi je še všeč tu: kar bi lahko bilo boljše, skušamo izboljšati. Kar je dobro, ostane dobro. Zaradi tega smo najboljši!

Murexin Forschung

#stojimoskupaj

Zame je pomembno, da pri vsakodnevnem delu delamo dobro skupaj, kar poveča mojo motivacijo in uspešnost. S sodelavci se zelo dobro razumem. Delovno vzdušje je prijetno, zelo dobro se razumemo med seboj. Moji nadrejeni poznajo in cenijo moje prednosti. Zaradi tega sem zadovoljen. To je potrditev mojega dela in vedno znova tudi moja motivacija. Na koncu mora biti rezultat pravi in na to se lahko vsakdo zanese. Odgovoren sem za svoje delo, a pri tem nisem sam. Vsi si med seboj pomagamo in držimo skupaj.

VESELIMO SE VAŠE PRIJAVE NA DELOVNO MESTO.

Želite tudi vi postati del Murexinove ekipe? Potem se prijavite na eno od prostih delovnih mest ali nam pošljite svojo ponudbo.

V podjetju Murexin se zavzemamo za zaščito vaših osebnih podatkov. V skladu s tem podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo izključno za obdelavo vaše prošnje. Več informacij lahko najdete tu: zasčita podatkov.

Murexin d.o.o.

Puconci 393

9201 Puconci

info@murexin.si