Skip to content
hintergrund bild

Novice

Dobro se vrača z dobrim, Radio 1 in Murexin

12. September 2023

Slovenija je v minulih tednih pokazala, kako znamo stopiti skupaj in kako v nesreči nisi sam. To so bili trenutki, ko ni bilo časa za razmišljanje, ampak so štela dejanja. In dobrih dejanj je bilo res veliko. 

Skupaj z Radio 1 smo se v tem tednu odločili, da ti damo priložnost, da z nami na e-naslov poplave@radio1.si deliš svojo zgodbo, povezano z dobrimi dejanji v minulih poplavah v Sloveniji. Ti je kdo pomagal v najtežjih trenutkih, ti polepšal dan z dobrim in iskrenim dejanjem? So neznanci poprijeli za lopate, takrat, ko si jih najbolj potreboval in se kar naenkrat nisi počutil več sam? Te je v nabiralniku presenetilo pismo spodbude ali pa ste s sosedi, s katerimi ste se včasih samo vljudnostno pozdravili, sedaj spletli povsem nove vezi?

V tem tednu skupaj z Radio 1 prisluhnemo pozitivnim zgodbam, ki so se v minulih tednih zgodile v Sloveniji in jih ne bomo nikoli pozabili.

V minulih letih smo skupaj z Radio 1 pripravili bogate nagradne igre, kjer smo prenavljali kopalnico, vas peljali v Egipt ali pa na družinske počitnice v Prekmurje. Letos smo se skupaj odločili, da je čas za drugačna dejanja. Murexin bo tako tokrat trem družinam pomagal pri sanaciji hiše ali stanovanja.

Podarili jim bomo sušilni omet Kemasan 550 za celotno poškodovano površino. Sušilni omet Kemasan 550 zagotovi, da se bodo zidovi in ometi izsuševali hitreje, da se posledice razvlaževanja ne bodo pokazale kot poškodbe na barvi in površini ometa in da se bodo ometi tudi v primeru ponovne navlažitve hitro izsušili, sanacija pa bo enostavna.

Več…