Skip to content
hintergrund bild

Novice

Murexin akademija 2024

23. February 2024

Po 5. letih smo ponovno izvedli Murexin Akademijo. Tokrat na dveh imenitnih lokacijah in sicer v Grand Plaza Hotel Ljubljana in Hotel Habakuk v Mariboru.

Leto 2024 pomeni za podjetje Murexin posebno leto, saj mineva natanko 70 let od naših začetkov pridobivanja peska v Puconcih.

Na obeh akademijah skupaj se je zbralo okrog 400 gostov, katerim smo predstavili najnovejše trende za zaključna dela v gradbeništvu, razkrili nove izdelke ter jih seznanili z novostmi, ki prihajajo.

Predavatelj Robert Smodiš, ki je že 25 let zaposlen v podjetju Murexin Slovenija in z enim najdaljših stažev v vodstvenih strukturah podjetja s sedežem v Puconcih, je predaval na tematiko z naslovom: Specializirani sistemi in rešitve za zaključna dela v gradbeništvu.

Za popestritev dogodka smo med goste povabili tudi priznana slovenska športnika, ki sta nam orisala svojo pot do uspeha in nam pokazala, kako postati najboljši. V Ljubljani nas je s svojo zgodbo navdušila Petra Majdič, ki je ena najuspešnejših smučarskih tekačic na svetu. V Mariboru pa nas je navdihnil brazilski nogometaš s slovenskim potnim listom Marcos Tavares, ki  velja za enega izmed najuspešnejših nogometašev v naši državi.

Povabljeni gostje so zapuščali akademijo z odličnimi občutki – z nasmehom in s polno glavo novih informacij. Glede na končne odzive gostov smo več kot zadovoljni z organizacijo dogodka. Na kratko: bilo je strokovno, a hkrati tudi sproščeno. 😊

Vabljeni k ogledu fotogalerije.

OGLEJTE SI TUDI VIDEO NA NAŠEM YOUTUBE KANALU!