Skip to content
hintergrund bild

Novice

Zmagovalna bela majica Tadeja Pogačarja s »Tour de France« potuje v Murexin

18. December 2020


Zmagovalna bela majica Tadeja Pogačarja s »Tour de France« potuje v Murexin 

V organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije je včeraj potekala spletna konferenca »Vrh slovenskega gospodarstva«, ki se je zaključila z razglasitvijo dražbe bele majice letošnjega zmagovalca »Dirke po Franciji« Tadeja Pogačarja. 

Murexin d.o.o., ki se je v lanskem letu preimenoval iz podjetja Kema d.o.o, pod svojo streho sedaj združuje dve blagovni znamki – Kema in Murexin. Naše podjetje v okviru svojih zmožnosti že vrsto let vlaga v šport kot v obliko korporativnega komuniciranja in družbene odgovornosti. 

V zadnjem obdobju je kolesarski šport v Sloveniji v velikem razcvetu, uspehi ki jih pišejo Primož Roglič, Tadej Pogačar, pa tudi drugi slovenski kolesarji, so že danes zgodovinski dosežki, ki jih bomo pomnili za vedno. Z velikim zanimanjem in vnemo smo letos opazovali boje na najslovitejši kolesarski dirki na svetu in se veselili uspehov slovenskih športnikov. 

Zato smo se z zanimanjem pridružili spletni dražbi Gospodarske zbornice Slovenije in se potegovali za nagrado izjemne simbolne vrednosti. Dražba se je ustavila pri višini 6.000€, veseli pa nas, da je nakup bele majice – majice za najboljšega mladega kolesarja, simbolna zahvala za finančno podporo, ki bodo namenjeni za treninge in razvoj mladih kolesarjev Tadejevega matičnega kluba Rog. Verjamemo, da se bo to odrazilo tudi v uspešnih novih rodovih slovenskih kolesarjev. 

Belo majico bomo uokvirili in jo postavili na ogled v našo trgovino »Gradbeni center« v Puconcih, ob tem pa dodajmo, da bomo Tadeja Pogačarja v letu 2021 gostili tudi na sedežu našega podjetja. 

Veseli smo, da tudi Tadej na nek način gradi, skupaj z nami. Gradi šampionsko kariero! 

Puconci, 18.12.2020