Skip to content
hintergrund bild

Novice

Murexin Piknik 2022

9. September 2022

Tradicionalni Murexin piknik se je po treh letih premora vrnil še večji in še udarnejši! Le nekaj je ostalo nespremenjeno – zabava v najboljši družbi.

Zadnji petek v avgustu smo ponovno organizirali tradicionalni Murexin Piknik. Tokrat na novi lokaciji – v romantičnem dvorcu Rakičan pri Murski Soboti, ki je presegel vsa pričakovanja.

Povabljeni so bili poslovni partnerji iz celotne Slovenije, s katerimi gradimo našo zgodbo o uspehu. Pripravili smo zares pester dan, tako da povabljencem ni bilo dolgčas.

Raznolika in vrhunska kulinarika je navdušila tudi največje gurmane – poleg tradicionalne,  10- metrske žar ponudbe, smo med drugim postregli tudi prekmurski Bograč. Gospe so čez dan pridno pripravljale in pekle prekmurski Langaš, ki so ga postregle s klasičnimi dodatki in dodatki presenečenja.

Za ljubitelje žlahtne kapljice smo pripravili degustacijo vin iz kleti Radgonskih goric. Razgrnili smo pogrinjke za domače prigrizke, osvežilne napitke, odlično kavo ter slastne sladice s pridihom prekmurskih okusov…

Za prijetno vzdušje čez dan sta skrbeli kar dve glasbeni skupini. Za sproščen začetek in nepozaben konec je skrbela poznana prekmurska skupina Blue Planet, ki nas je zabavala z lastnimi hiti ter nostalgičnimi ritmi. Glasbena zvezda dneva pa je bila skupina Kingston, ki jo vsi dobro poznamo že vrsto let in nas je preplavila (in okužila) z dodatno pozitivno energijo.

Za akrobatsko točko sta ozračje ogrela Filip in Blaž (F&B Acrobatics), ki sta nas navdušila v svojem slogu – z neverjetno močjo, s preciznostjo ter predvsem z ravnotežjem v težkih pozah.

Proti poznemu popoldnevu smo zaplesali še ob živahnih ritmih DJ-ja, ki je zagotovil, da smo se na posebnem »coctail party-ju« super zabavali in plesali do poznega večera. Cenjene poslovne partnerje smo skozi dan zabavali s sproščeno vožnjo s kočijo po rakičanskem parku, ki se je izkazala, kot prava atrakcija za povabljence.

Direktor našega podjetja g. Bojan Ošep je nagovoril povabljence ter ponosno predstavil Murexinovo ekipo, ki je tako ali drugače povezana s trgom.

Tekom celotnega dogajanja smo organizirali tudi nagradne igre in podarili številne praktične nagrade, sam dogodek pa smo popestrili še s ponudbo lokalnih pridelovalcev dobrot.

Bistvo dogodka pa je bilo seveda druženje v najboljši družbi. Spominjali smo se zanimiv anekdot in zabavnih zgodb iz preteklosti, si izmenjali izkušnje in delili nasvete… S skupnimi močmi smo spisali že nešteto čudovitih zgodb, ki močno vplivajo na življenja slovenskih družin in posameznikov. Zaradi vseh nas, Slovenci in Slovenke živimo in bivamo lepše in bolj kakovostno. In obljubili smo si, da bomo z dobrim delom in s skupnimi močmi nadaljevali tudi v prihodnje.

Ni kaj, imeli smo se resnično lepo. Vzdušje je bilo prvovrstno, kar so nam ob odhodu z nasmehom na obrazu potrdili tudi cenjeni partnerji. To drži. 😊